Bahan PnP – Siri Cemerlang Kimia

Siri Cemerlang Kimia yang boleh digunakan untuk mengulangkaji topik-topik awal ting. 4 bagi pelajar-pelajar ting. 5 2011

Advertisements

About Cikgu Adura

Teach chemistry | Mengajar Kimia @ SM Sains Alam Shah, Kuala Lumpur
This entry was posted in Bahan PnP, Guru, Kimia, Revisi. Bookmark the permalink.

49 Responses to Bahan PnP – Siri Cemerlang Kimia

  1. lynn berkata:

    salam………
    cikgu,boleh x sy nak download slide tu?
    sy mw bwt copy untuk bwt latihan sndiri…

  2. siti hajar bt abd hamid berkata:

    salam,cikgu boleh x emailkan pada saya modul ini..sgt bagus

  3. Joseph berkata:

    Salam sejahtera cikgu. Boleh saya download slide ini? Terima kasih.

  4. Faridah berkata:

    salam cikgu..very useful as revision..boleh email kepada saya..tq.

  5. suriati bt a rashid berkata:

    saya dapati modul chem quest ini sangat bagus. boleh cikgu mel kan kepada saya. jasa cikgu sangat saya hargai..terima kasih

  6. Yin Yang berkata:

    Hi,
    Terima kasih ke atas usaha untuk menerbitkan Bahan PnP – Siri Cemerlang Kimia, ia amat berguna untuk guru dan pelajar. Cuba download tapi tak berjaya.
    Terima kasih

  7. ivan hoo berkata:

    teacher,the note is very good can teacher send a copy for me!!!i’m appreciate it!!
    my email is ivan-cy@hotmail.com

  8. Bahan PnP – Siri Cemerlang Kimia. Cikgu, minta tlg email kan bahan ini untuk rujukan saya . Di dahulukan dengan ucapan terimakasih.

  9. sheena berkata:

    Hi,

    This revision is very good.

    Would you mind emailing to my email.

    Are there answers for the questions?

    Tq

    Sheena

  10. Fong berkata:

    good and simple. Could cikgu adura email it to me because i cannot dowload it. thanks.

  11. wongni berkata:

    latihan ini mudah untuk difahami. satu latihan yang bagus untuk pelajar terutamanya yang masih lemah. boleh tak cikgu emelkannya ke mel saya? sekian terima kasih.

  12. Mary Teoh berkata:

    Dear Teacher,
    May I have the slides for Bahan PnP – Siri Cemerlang Kimia for personal use.
    Thank you.

  13. fauziah binti mat datar berkata:

    cikgu adura, sy sgt berminat dgn modul2 cikgu, boleh tak share dgn saya…bleh sy berhubung trus dgn cikgu???

  14. cikguwarda berkata:

    salam cikgu.. boleh share bahan ni? boleh cikgu emelkan saya?? jasa baik cikgu amat dihargai.. tq..

  15. muhammad nahar berkata:

    Assalamualaikum cikgu….would you share your chemistry exercises(Siri Cemerlang kimia) with me?Thank you, may Allah bless you.

    cikgu nahar
    chemistry teacher,SMS Kepala Batas

  16. ida berkata:

    assalamualaikum cikgu… boleh kongsi siri cemerlang kimia… saya tak tau nak copy macamana… thanks

  17. cikgu abadi PD berkata:

    salam cikgu.terima kasih kerana sebarkan ilmu yang sangat berguna….pohon emelkan latihan ini….terima kasih..

  18. zila berkata:

    salam cikgu……saya sangat berminat dengan modul bahan PnP siri cemerlang kimia cikgu, boleh tak cikgu emelkan pada saya……thank you very much

  19. Patriecia berkata:

    Good evening teacher. I really like your module. Can you please email the module to me so I can do my revision. Thank you so much.

  20. Mary Teoh berkata:

    Dear Teacher

    Please send me a copy for my revision.
    Thank you.

  21. ayne berkata:

    cg, boleh email kan sy slide ni..thanks

  22. Norhanim Muhammad berkata:

    Saya juga berminat dengan latihan ini untuk dibuat latihan kepada pelajar..Mohon share cikgu kpd saya..Terima kasih banyak2 cikgu..Jasamu dikenang..Saya selalu juga menggunakan modul2 cikgu yg lain2.

  23. noor zuliana binti ahmad zubair berkata:

    salam cg….
    saya berminat untuk menggunakan modul cemerlang ini
    mohon jasa baik untuk menggunakan modul ini, boleh emailkan kepada saya
    zuliana_zubair@yahoo.com
    terima kasih

  24. Rohayu Hambari berkata:

    a’kum..bole tak saya dptkan modul ni drpd cikgu

  25. Rudi Bin Zainal berkata:

    Salam, saya tak dapat download modul nilah, boleh tak emailkan pada saya perdana_18@yahoo.com.my
    terimakasih

  26. azian aziz berkata:

    Salam…minta jasa baik cikgu emailkan modul ni untuk kegunaan pelajar-pelajar saya.Thank’s a lot.

  27. ilyani berkata:

    askum cikgu. boleh emailkan saya module kimia form4 n form 5 ni? Terima kasih

  28. syahidda sabri berkata:

    Assala,ia’laikum cikgu 🙂 Saya baru menjadi guru dan masih belajar untuk menjadi guru yang cemerlang..minta izin cikgu untuk share bahan ni 🙂 semoga jasa baik cikgu dirahmati ALLAH.. terima kasih 🙂

  29. Eric Elyon A/L Thiveya Nathan berkata:

    Cikgu Adura,Terima Kasih Kerana Sudi Berkongsi Bersama Para Guru Dan Pelajar… Saya Inginkan Segala Bahan Berkenaan Pelajaran Tingkatan 4 Dan Tingkatan 5… Bolehkah Cikgu E-melkan Kepada Saya??? Saya Inginkan Supaya SayaDan Rakan Saya Dapat Membuat “Study Group” Dengan Bahan Rujukan Cikgu!!! Harap Saya Akan Mendapat Balas Secepat Mungkin Serta Terima Kasih Sekali Lagi…

  30. syahidah mohd tahir berkata:

    Assalamualaikum cikgu adura, saya mengajar home tuisyen seorang murid yg sgt lemah subjek kimianya..saya terjumpa blog cikgu dan saya dapati slide revision ini sangat bagus untuk murid yang lemah..saya xdapat download slide ini kat slideshare..boleh cikgu emailkan kepada sy..kalau boleh saya hargai sangat2..terima kasih cikgu adura!!

  31. tatapanminda berkata:

    Salam Cikgu Adura, boleh tak emelkan kepada saya module ni ke tatapanminda@yahoo.com. Terima kasih

  32. saya berminat utk dapatkan bahan ini.. ni emel saya mrswani85@yahoo.com, terima kasih. moga Allah mudahkan urusan cikgu kerana berkongsi bahan ini.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s